Borovets - 9 dana autobusom - Paket aranžmanNa padinama planine Rile, 70km istočno od Sofije, na nadmorskoj visini od 1.350 m, smešten u staroj borovoj šumi, nalazi se jedan od najpoznatijih ski centara u Bugarskoj - BOROVEC. Centar raspolaže sa velikim brojem hotela, restorana, kafića, diskoteka, noćnih klubova i prodavnica, što pruža ugodan zimski odmor po izuzetno pristupačnim cenama. Ski sezona traje od kraja novembra do maja meseca i nudi odlične uslove za sve vrste ski sportova [alpsko skijanje, snowbord, kros kantri, skijaške skokove i biatlon].

Petnaest skijaških staza, od kojih su neke opremljene topovima za proizvodnju veštačkog snega i rasvetom za noćno skijanje, u ukupnoj dužini od preko 50km, postavljene su po internacionalnim standardima i predviđene za sve kategorije od početnika do takmičara. Staze se prostiru na nadmorskoj visini od 2.560 do 1.350m. Centar raspolaže gondolom i razgranatom mrežom sedešnica i ski liftova [propusna moć oko 15.500 osoba na sat]. Svi početnici mogu koristiti usluge ski škole koja važi za jednu od najboljih u Evropi.

Osnovna cena aranzamana + devizni deo u € po osobi.

Cena ski pass-a: u pretplati 6 dana za odrasle ili 6 dana za decu od 8 do 12 godina, plaća se u dinarskoj protiv vrednosti.

Vazno: Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge [noćenje sa doručkom ili polupansion] kao i za rezervaciju i uplatu ski pass-a samo prilikom rezervacije aranžmana. U terminu od 29. 12. u svim hotelima je obavezna doplata za svečanu Novogodišnju večeru [Htl. Olimp, Htl. Breza, Htl. Bor / Edelweiss, Htl. Chamkoria, Htl. Lion, Htl. Samokov, Htl. St. George].

Polazak autobusa: Datuma navedenog u tabeli iz Beograda u 22:30h sa Dunav stanice. Povratak sa Boroveca u 15:00h po lokalnom vremenu.

Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje za 2.500,00 DIN po osobi. Putnici koji koriste sopstveni prevoz su u obavezi da celokupan iznos deviznog dela aranžmana uplate u agenciji u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu.

Autobuski prevoz - Cena autobuskog prevoza na relaciji Beograd - Borovec - Beograd za putnike koji koriste samo prevoz iznosi 2.700,00 DIN po osobi. Putnici koji koriste samo prevoz u obavezi su da sami obezbede bugarsku vizu. Dolazak na Borovec i polazak sa Boroveca biće sa unapred određenog centralnog mesta.

Aranžman obuhvata:
- prevoz autobusom na relaciji Beograd - Borovec - Beograd, direktno ili uz odgovarajući transfer, ili u saradnji sa drugom agencijom,
- boravak od 8 dana / 7 noćenja sa uslugom po izboru u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem,
- studijima,
- boravišnu taksu i
- usluge predstavnika agencije.

Aranžman ne obuhvata:
- ski pass,
- obavezno bugarsko zdravstveno osiguranje koje se plaća na granici,
- individualne troškove,
- ekstra hotelske troškove,
- troškove fakultativa i
- međunarodno zdravstveno osiguranje,

Vizu za državljane Srbije [cena i uslovi za dobijanje vize biće naknadno objavljeni prema odluci Ambasade Republike Bugarske]. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju].

Napomena: U sobe se ulazi prvog dana boravka od 14:00h, a sobe se napuštaju poslednjeg dana boravka do 10:00h. U hotelima se peškiri menjaju jedan do dva puta u toku smene. U Bugarskoj je praksa da se hleb konzumira više u obliku tosta nego u svežem obliku. Cena hotela pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Kvantitet i izbor hrane, zavisi od kategorije hotela. Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, zašta organizator ne snosi odgovornost. Pomoćni ležaj u gotovo svim hotelima u Bugarskoj je sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola postoji mogućnost da se, usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola. hoteli i privatni smeštaj u Bugarskoj su kategorisani po odluci nadležnih organa. Zbog kvaliteta pojedinih hotela i privatnog smeštaja smatramo da zaslužuju kategoriju "+" ili "lux".

Popusti za decu: dete do 2 godine u pratnji dve punoplatežne osobe plaća dinarski deo aranžmana, ima mesto u autobusu, smeštaj u zajedničkom ležaju. Dete od 2 do 12 godina u pratnji jedne punoplatežne osobe u sobi plaća dinarski deo i 75% od deviznog dela [osim u hotelima Bor/Edelwaiss i studijima hotela Flora gde dete u pratnji jedne punoplatežne osobe u sobi ili studiju ne ostvaruje popust] i ima mesto u autobusu, smeštaj u osnovnom ležaju i uslugu hotela kao punoplatežna osoba, a u pratnji dve punoplatežne osobe u sobi ili studiju plaća dinarski deo i 50% od deviznog dela i ima mesto u autobusu, smeštaj u pomoćnom ležaju i uslugu hotela kao punoplatežna osoba. Dete od 2 - 12 godina u hotelima ne može da koristi zajednički ležaj.

Odrasla osoba na pomoćnom ležaju u pratnji dve punoplatežne osobe u sobi ili studiju ima popust 20% od deviznog dela aranžmana, [osim u hotelu Samokov gde ostvaruje popust 15% od deviznog dela aranžmana].

Doplata za jednokrevetnu sobu: u hotelu Breza - 25% od deviznog dela aranžmana, u hotelima Olimp, Flora, Samokov i St. George - 50% od deviznog dela aranžmana, u hotelu Chamkoria za smene do 13. 01. - 100%, a u ostalim periodima 70% od deviznog dela aranžmana, u hotelu Lion - 60% od deviznog dela aranžmana, u hotelima Bor / Edelwaiss - 100% od deviznog dela aranžmana.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 9874264
+38164 9874232
+38164 5558581

Нема коментара:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


E-kurs

Telemarketing

Bez obzira da li jer reč o prodaji kataloga, usluzi direktne pošte, DRTV, email kampanji, faks uslugama, štampi, radiju, tekst porukama, voicemail-u ili web sajtu, postignite bolje rezultate za svaki dolazni poziv korišćenjem cross-selling i upselling telemarketinga ... saznaj vise
 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.987.4264; +381.64.9874232; || visit_bulgaria@booking-hotels.biz