Borovec - zimska idilaBorovec je najstariji bugarski zimski centar čiji početak razvoja praktično počinje od 1896. godine. dan: as je Borovec najveći i najmoderniji zimski centar u Bugarskoj. Prostire se na istočnim padinama planine Rile. Centar se nalazi na nadmorskoj visini od 1390 metara. Guste borove šume idealne su za odmor i relaksaciju. Zime nisu previše hladne ali su zato izuzetno bogate snegom. Prosečna zimska temperatura u januaru je - 5 C. Snega obično ima od decembra do aprila. Vazduh je čist i svež.

Borovec je udaljen 12km od grada Samokova i 172km od Sofije. Postoji redovna autobuska linija sa Samokovom svakih 30 minuta. Ima oko 45km ski staza različite težine. Sve one podeljene su u tri regiona - Martinove Barake, Markudžika i Jastrebec. Staze na Jastrebecu su najkvalitetnije.

Skijanje
Borovec je alpinistička oblast u bugarskoj ski ponudi i sa svojim kapacitetima i kvalitetom obezbeđuje sjajne mogućnosti za sve zimske sportove, od alpinističkih sportova preko skijanja do ski skokova. Staze su jedne od najboljih u svetu i dva puta su bile domaćin svetskog kupa alpinističkog skijanja. Staze za biatlon su među najboljima u Evropi. Borovec ima izvrsne uslove za sve vrste zimskih sportova: skijanje, noćno skijanje, snoubord, kros kontri, ski skokovi, biatlon, sko - doo, klizanje... Borovec ima dobro organizovan sistem ski liftova uključujući i gondolu. Ski škola je jedna od najboljih u Bugarskoj i ima oko 200 ski instruktora.

Borovec info
Tokom vašeg zimovanja možete obići čuveni Rilski manastir, Sofiju ili dvorac "Carska Bistrica" na samom Borovecu. Spasilačka služba dežura 24h dnevno. Na raspolaganju je i ambulanta sa lekarom i medicinskim osobljem. Hospitalizacija je moguća u Samokovu. U samom Borovecu rade i stomatolozi kao i veći broj apoteka. Sve usluge spasilačke službe i lekara se naplaćuju, zato obavezno preporučujemo međunarodno zdravstveno osiguranje.

Hrana i piće
Tradicionalna jela sa roštilja, specijaliteti od testa prava su poslastica.
Zbog ogromnog broja inostranih turista, Borovec ima veliki broj barova, restorana, noćnih klubova, diskoteka. Noćni život je veoma živ. Preporučujemo Vam kapućino hotela Rila, restoran hotela Alpin i večernje izlaske u Buzz baru, Mamacitas i Chilli peppers.


REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 9874264
+38164 9874232
+38164 5558581


Нема коментара:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


E-kurs

Telemarketing

Bez obzira da li jer reč o prodaji kataloga, usluzi direktne pošte, DRTV, email kampanji, faks uslugama, štampi, radiju, tekst porukama, voicemail-u ili web sajtu, postignite bolje rezultate za svaki dolazni poziv korišćenjem cross-selling i upselling telemarketinga ... saznaj vise
 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.987.4264; +381.64.9874232; || visit_bulgaria@booking-hotels.biz