Bansko - 9 dana autobusom - Paket aranžmanBansko [10.000 stanovnika] je sve popularaniji planinski turistički centar, koji se nalazi u jugozapadnoj Bugarskoj, a sa Sofijom [150km.] je povezan solidnim asfaltnim putem. Leži na 930m. n. v. na prostranoj visoravni, u podnožju velelepnog masiva Pirin planine, koja je zbog svog prirodnog blaga proglašena za Nacionalni park i pod zaštitom je UNESCO-a!

Osim atraktivnog položaja, posebnu draž i lepotu ovom slikovitom mestu daje specifična arhitektura, koja nosi nacionalni pečat. Većina hotela i pansiona namenjenih turistima su u orginalnoj etno - varijenti [osnovni materijali: kamen i drvo], koja naprečac osvaja svojom jednostavnošću i lepotom! Brojni ugostiteljski objekti, osim privlačnog enterijera, zadovoljiće sve i svojom raznovrsnom ponudom, baziranoj na nacionalnim specijalitetima, ali i cenama koje su veoma pristupačne. Na ski terene vozi [oko 30 min.], od samog mesta, gondola [kabina za osam ljudi] do prevoja Bunderiska poljana na n. v. od 1.635 metara. Odatle se sedešnicom može doći do najviše kote skijališta, koja je na 2.560m.

Brojni liftovi omogućavaju da lako koristite 27km. oboleženih staza [najduža 2,5 kilometara.], koje se spuštaju nadomak grada, tačnije do kote, koja je na 1.100m n. v. Snega najčešće ima od početka decembra do sredine aprila, a njegov eventualni nedostatak nadoknađuje 12 moćnih snežnih topova.

Osnovna cena aranzmana + devizni deo u € [po osobi na bazi ND, PP].

Cena ski pass-a: U pretplati cene su za 6 dana za odrasle ili 6 dana za decu od 8 do 12 godina. Plaća se u dinarskoj protiv vrednosti.

Vazno: Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge [noćenje sa doručkom ili polupansion] kao i za rezervaciju i uplatu ski pass-a samo prilikom rezervacije aranžmana. U terminu od 29. 12. u svim hotelima je obavezna doplata za svečanu Novogodišnju večeru [F. Hotel Blagovec, hotel Rodina, hotel Gardenia, hotel Evelina Palace, hotel Bansko Spa & Holidays, hotel Lion]

Polazak autobusa: Datuma navedenog u tabeli iz Beograda u 22:30h sa Dunav stanice. Povratak sa Banskog u 14:00h po lokalnom vremenu. Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje za 3.000,00 din po osobi. Putnici koji koriste sopstveni prevoz su u obavezi da celokupan iznos deviznog dela aranžmana uplate u agenciji u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu.

Autobuski prevoz - Cena autobuskog prevoza na relaciji Beograd - Bansko - Beograd za putnike koji koriste samo prevoz iznosi 3.200,00 din po osobi. Putnici koji koriste samo prevoz u obavezi su da sami obezbede bugarsku vizu. Dolazak u Bansko i polazak iz Banskog biće sa unapred određenog centralnog mesta.

Aranžman obuhvata:
- prevoz autobusom na relaciji Beograd - Bansko - Beograd,
- direktno ili uz odgovarajući transfer, ili u saradnji sa drugom agencijom,
- boravak od 8 dana / 7 noćenja sa uslugom po izboru u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem,
- studijima,
- boravišnu taksu i
- usluge predstavnika agencije.

Aranžman ne obuhvata:
- ski pass,
- obavezno bugarsko zdravstveno osiguranje koje se plaća na granici,
- individualne troškove,
- ekstra hotelske troškove,
- troškove fakultativa i međunarodno zdravstveno osiguranje,

Vizu za državljane Srbije [cena i uslovi za dobijanje vize biće naknadno objavljeni prema odluci Ambasade Republike Bugarske]. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju].

Napomena: U sobe se ulazi prvog dana boravka od 14:00h, a sobe se napuštaju poslednjeg dana boravka do 10:00h. U hotelima se peškiri menjaju jedan do dva puta u toku smene. U Bugarskoj je praksa da se hleb konzumira više u obliku tosta nego u svežem obliku. Cena hotela pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Kvantitet i izbor hrane, zavisi od kategorije hotela. Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, zašta organizator ne snosi odgovornost. Pomoćni ležaj u gotovo svim hotelima u Bugarskoj je sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola postoji mogućnost da se, usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola. hoteli i privatni smeštaj u Bugarskoj su kategorisani po odluci nadležnih organa. Zbog kvaliteta pojedinih hotela i privatnog smeštaja smatramo da zaslužuju kategoriju "+" ili "lux".

Popusti za decu: dete do 2 godine u pratnji dve punoplatežne osobe plaća dinarski deo aranžmana, ima mesto u autobusu, smeštaj u zajedničkom ležaju. Dete od 2 do 12 godina u pratnji jedne punoplatežne osobe u sobi plaća dinarski deo i 75% od deviznog dela [osim u Family hotelima JIC i Lazur gde dete u pratnji jedne punoplatežne osobe u sobi, kao i u studijima Family hotela Blagovec i apartmanima Family hotela Lazur u pratnji dve punoplatežne osobe u smeštajnoj jedinici ne ostvaruje popust] i ima mesto u autobusu, smeštaj u osnovnom ležaju i uslugu hotela kao punoplatežna osoba, a u pratnji dve punoplatežne osobe u sobi [u studijima Family hotela Blagovec i apartmanima Family hotela Lazur u pratnji tri punoplatežne osobe na 4. ležaju] plaća dinarski deo i 50% od deviznog dela i ima mesto u autobusu, smeštaj u pomoćnom ležaju i uslugu hotela kao punoplatežna osoba.

Odrasla osoba na pomoćnom ležaju u pratnji dve punoplatežne osobe u sobi, kao i u studijima Family hotela Blagovec i apartmanima Family hotela Lazur u pratnji tri punoplatežne osobe na 4. ležaju, ima popust 20% od deviznog dela aranžmana, [osim u hotelu Evelina Palace gde ostvaruje popust 15% od deviznog dela aranžmana].

Doplata za jednokrevetnu sobu: u hotelu Gardenia - 50% od deviznog dela aranžmana, u Family hotelu Blagovec za smene do 06. 01. 07. - 100%, a u ostalim periodima 50% od deviznog dela aranžmana, u hotelima Lion i Bansko Spa & Holidays - 60% od deviznog dela aranžmana, u hotelu Evelina Palace i Family hotelu Lazur - 80% od deviznog dela aranžmana, u hotelu Rodina i Family hotelu Jic - 90% od deviznog dela aranžmana.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 9874264
+38164 9874232
+38164 5558581

Нема коментара:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


E-kurs

Telemarketing

Bez obzira da li jer reč o prodaji kataloga, usluzi direktne pošte, DRTV, email kampanji, faks uslugama, štampi, radiju, tekst porukama, voicemail-u ili web sajtu, postignite bolje rezultate za svaki dolazni poziv korišćenjem cross-selling i upselling telemarketinga ... saznaj vise
 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.987.4264; +381.64.9874232; || visit_bulgaria@booking-hotels.biz